Kennis & ervaring

Hazeflon Engineering is gespecialiseerd in de handel van fluorkunststoffen en heeft ruime kennis en ervaring op het gebied van analyse, productie en commercie met betrekking tot fluorkunststoffen.

Kernactiviteiten

  • Handel in diverse typen fluorkunststoffen zoals PTFE, FEP, PFA en/of compounds.
  • Aankopen van diverse typen fluorkunststoffen, overschotten en productieresten.

Service

Gelet op het kleinschalige karakter van onze onderneming, zijn wij in staat om een hoog niveau van service aan te bieden. Bovendien is onze prijsstelling zeer concurrerend.

HAZEFLON ENGINEERING B.V.

Uw vertrouwde adres voor Fluorpolymeren, TEFLONĀ®, PTFE & PTFE Compounds, PFA, FEP & ETFE

Van grondstof naar eindproduct

Wij bieden

  • Een grote verscheidenheid van producten en op maat gemaakte materialen om aan specifieke eisen te voldoen.
  • Ervaren professionals met technische know-how door >30 jaar ervaring op het gebied van PTFE grondstoffen en aanverwante producten.
  • Een zeer gemotiveerd en harmonieus team van ervaren technici en ingenieurs voor het verstrekken van snelle en uitgebreide informatie naar aanleiding van uw wensen en eisen.

Toepassingsgebieden
& leveringen

  • Kwaliteitsproducten worden geleverd aan internationale markten als automotive, lucht- en ruimtevaart, chemie, elektronica, hydraulisch, militaire en mechanische industrie.
  • Korte levertijden voor alle producten, zowel standaard als maatwerk.

Ondersteuning en controle

Ondersteuning en controle
• Consistente en volledig traceerbare kwaliteitscontrole in alle productiestappen; zowel inkomend en uitgaand materiaal worden zorgvuldig gecontroleerd.
• Ondersteuning en technische bijstand tijdens elke fase van het project.
• Hazeflon Engineering B.V. is onderdeel van Polyfluor Plastics bv

Grondstofprijsverhoging PTFE

De prijzen van PTFE zijn sterk in beweging. Na jarenlang stabiel te zijn geweest, noopt de situatie op de grondstoffenmarkt ons om de PTFE prijzen aan te passen. Naar alle verwachting volgen ook FEP, PFA, ETFE en overige fluoroplastic granulaten op korte termijn. 

Als gevolg van de fluctuaties in de grondstofprijzen  zullen wij maandelijks onze prijzen beoordelen en waar nodig bijstellen. Wij zullen u in de komende maanden op de hoogte blijven houden omtrent  mogelijke prijswijzigingen aangezien we niet kunnen uitsluiten dat er verdere verhogingen in 2023 zullen plaatsvinden.

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met ons verkoopteam. Wij danken u voor het vertrouwen in Hazeflon Engineering B.V. en kijken ernaar uit om samen te blijven werken.

Contactinformatie

Contactformulier

Copyright© 2019 Hazeflon Engineering B.V.